Tekniska säljare

Vi behöver förstärka med ytterligare säljare. Vi säljer pumpar, flödesmätare, filter, slang, kopplingar och enklare systemlösningar. Vi riktar oss mot andra företag och organisationer - B2B. Vi ser helst att du utgår från vårt huvudkontor i Skogås men är du rätt person kan vi även tänka oss hemma- eller lokalkontor.

VI ERBJUDER

ett spännande och kreativt försäljningsjobb där du får möjlighet att arbeta med att sälja tekniska lösningar till en mängd olika branscher och kunder i Sverige. Vi kan garantera dig att du ständigt kommer att utmanas både tekniskt och kommersiellt. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter och långsiktiga kundrelationer, både med nya och befintliga kunder. Säljcyklerna är ibland långa och projekten komplexa, vilket kräver en god relation med kunderna och kunskap om deras applikationer och marknader. Våra kunder finns i flera olika branscher. Till ditt stöd har du dina kollegor i Sverige Vi har en kultur som bygger på engagemang, samarbete och vi är ett företag som satsar på våra anställda. Vi har ett gott rykte och en produktportfölj som innehåller välrenommerade tillverkare.

VI SÖKER DIG SOM

har teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning. Du har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift och du har körkort. För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs att du är drivande, kundorienterad och att du har ett brett tekniskt intresse. Vi vill att du ska tycka att teknik och hur den kan användas är något som utmanar dig. För dig är god kundvård en viktig del i säljarbetet och du kan hantera både långa och korta säljprocesser. Eftersom säljrollen hos oss är bred och du ständigt får arbeta med kunder inom olika branscher är det viktigt att du är nyfiken och drivs av utmaningar. Du bör också ha en mycket god förmåga att sätta dig in olika typer av frågeställningar och hur de kan lösas.

ANSÖKAN

skickar du med personligt brev och cv, till sales@sikama.se, märk Säljare 2019.  Rekryteringsprocessen kommer fortgå löpande.