Sikama växer och behöver förstärka säljgruppen!

Publicerad 2021-05-27

Är detta din chans?

Är du vår nya kollega?

Sikama växer och behöver förstärka säljgruppen!

Tekniska säljare

Vi behöver förstärka med ytterligare säljare. Vi säljer pumpar, flödesmätare, filter, slang, kopplingar, service och systemlösningar. Vår försäljning är B2B och riktar sig till svensk industri inom de flesta branscher. Vi söker säljare för flera regioner i Sverige. Placering enligt senare överenskommelse.

VI ERBJUDER
ett spännande och kreativt försäljningsjobb där du får möjlighet att arbeta med att sälja tekniska lösningar till en mängd olika branscher och kunder i Sverige. Vi kan garantera dig att du ständigt kommer att utmanas både tekniskt och kommersiellt. Du kommer att ansvara för att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter och långsiktiga kundrelationer, både med nya och befintliga kunder. Säljcyklerna är ibland långa och projekten komplexa, vilket kräver en god relation med kunderna och kunskap om deras applikationer och marknader. Våra kunder finns i flera olika branscher. Till ditt stöd har du dina säljkollegor och produktteamet. Vi har en kultur som bygger på kundfokus, engagemang och flexibilitet Vi är ett företag som satsar på våra anställda. Vi har ett gott rykte och en produktportfölj som innehåller välrenommerade tillverkare.

VI SÖKER DIG SOM 
har teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk försäljning av pumpar och/eller flödesmätare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift och du har B-körkort. För att lyckas i rollen som säljare hos oss krävs att du är drivande, kundorienterad och att du har ett brett tekniskt intresse. Du tycker att teknik och hur den kan användas är något som utmanar dig. För dig är god kundvård en självklarhet och en viktig del i säljarbetet och du kan hantera både långa och korta säljprocesser.
Eftersom säljrollen hos oss är bred och du ständigt får arbeta med kunder inom olika branscher är det viktigt att du är nyfiken och drivs av utmaningar. Du bör också ha en mycket god förmåga att sätta dig in olika typer av frågeställningar och hur de kan lösas.

ANSÖKAN 
skickar du med personligt brev och cv, till jobb@sikama.se urvalsprocessen kommer ske löpande märk ansökan med ”Teknisksäljare 21”.

« Visa alla