SIKAMA söker Teknisk support till huvudkontoret i Skogås

Vi söker en serviceinriktad och driven person med teknisk bakgrund på högskolenivå (eller motsvarande erfarenhet). Du är social, kundorien-terad, strukturerad, flexibel och har förmågan att arbeta självständigt och engagerat. Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska i tal och skrift, gärna även tyska och danska.

Våra produkter säljs som enskilda komponenter, men inriktning är idag mer och mer mot totala pump- & mätsystem, varför branschvana, erfarenhet från automation och liknande verksamhet är önskvärd.  

Din uppgift blir att fungera som teknisk support till våra säljare och vår säljsupport samt att ge våra kunder bästa tänkbara service. I arbets-uppgifterna ingår även att hjälpa till med produkt- och säljdokumenta-tion och vara delaktig i utvecklingen av vår hemsida. Vi ser tjänsten som omväxlande och stimulerande med både kund- och leverantörs-kontakter.

Du är välkommen med din ansökan senast den 16 mars 2008 till teknisksupport@sikama.se. Eventuella frågor besvaras av vår produktchef Patrik Karlsson på 08-448 30 34.

Vi kan vätskehantering!
 
Sitemap
Sök