SIKAMA presenterar nytt Produktblad för VAF T-Sense Vridmomentsmätsystem

Användningen av VAF T-Sense Vridmomentsmätsystem innebär effektivitetsförbättring, överbelastningsskydd och förebygger stilleståndskostnader. Inom sjöfartsnäringen har dessa mätsystem lett till bränslebesparingar på upp till 5 %. Systemet bygger på extremt noggrann optisk sensorteknik och kan monteras kring drivaxlar för kraftöverföring.

T-Sense Optiskt Vridmomentsmätsystem används för motordrivna installationer i alla typer av kraft- och framdrivningssystem. Exempelvis kontinuerlig mätning av uteffekt på fartygsmotorer, kontinuerlig mätning av effektförbrukning, kontinuerlig övervakning av vridmoment, hastighet och effektnivåer och direkt visuell kontroll av förändringar i motorns inställningar.

Med PEM2 Propulsion Efficiency Monitor har VAF utvecklat ett helt nytt övervakningssystem som bygger på många års erfarenhet och beprövad teknik, men med modern användarvänlig elektronik.

För ytterligare information om VAF T-Sense Vridmomentsmätsystem.

 

SIKAMA är en komplett leverantör av produkter, system och service för vätskehantering. Kompetenta och engagerade medarbetare gör att vi håller hög kvalitet.

Hjälp

Om du inte kan öppna PDF-dokument behöver du programvaran Adobe Reader.

Vi kan vätskehantering!
 
Sitemap
Sök