SIKAMA presenterar nytt Datablad för Bollfilter Selfclean 6.18 Automatfilter

Automatfilter används när mediet kontinuerligt nedsmutsas, manuell rengöring inte är teknisk möjligt eller ekonomiskt försvarbart, alternativt i anläggningar som redan i hög grad är automatiserade.

Bollfilters Selfclean 6.18 Automatfilter kan bestyckas med olika typer av filterelement typ spaltstav eller vävstav. I Selfclean 6.18 Automatfilter blir filterelementen automatiskt rengjorda genom backspolning, utan att processen störs eller behöver avbrytas. Backspolningen initieras antingen av tryck eller tid och utförs med processens eget media.

Bollfilters Selfclean 6.18 Automatfilter kan monteras i tryckledningen i olika system. Det skyddar viktiga delar som ventiler, pumpar, lager, dysor, kyl- och värmeutrustning från skadliga partiklar och igensättning. Beroende av applikation tillverkas filterhuset i gjutjärn, svetsat kolstål eller svetsat rostfritt stål.

Bollfilters Selfclean 6.18 Automatfilter finns med anslutning DN 50…DN 1000. Det har en kapacitet på 10…10 000 m3/h och klarar arbetstryck upp till 64 bar. Det har en filteringsgrad på 10…2 000 µm (mikron).

För ytterligare informtion om Bollfilters Automatfilter.

 

SIKAMA är en komplett leverantör av produkter, system och service för vätskehantering. Kompetenta och engagerade medarbetare gör att vi håller hög kvalitet.

 

Hjälp

Om du inte kan öppna PDF-dokument behöver du programvaran Adobe Reader.

Vi kan vätskehantering!
 
Sitemap
Sök