SIKAMA presenterar nytt Datablad Gummikompensatorer ERV för Vatten & Kemikalier

Gummikompensatorer tillverkas i många utföranden och material för att klara olika vätskor och även gaser. Gummikompensatorer används för att avlasta ledningar och ta bort vibrationer. De används inom VA-sektorn men även inom övrig industri för exempelvis kemikalier, syror, lutar, vatten m m.

ERV är en Gummikompensator från Elaflex av mycket hög kvalitet som finns i storlekar från DN 25 till DN 1000 (1" till 40"). Genom mycket hög och jämn kvalitet har Elaflex Gummmikompensatorer ERV visat att de ligger i en klass för sig när det gäller driftsäkerhet och livslängd. Den smidda flänskonstruktionen är en viktig del i ERV´s höga kvalitet.

Tack vare ett stort antal gummikvaliteter finns en lösning för varje applikation. Elaflex Gummmikompensatorer ERV motsvarar andra på marknaden förekommande fabrikat (exempelvis BL 130 m fl).

Elaflex Gummikompensatorer ERV levereras som standard med förzinkade stålflänsar enligt DIN PN 10/16. Men de kan också levereras med ANSI 150 PSI-flänsar eller andra typer av flänsar och material.

Gummikompensatorer ERV finns även med vakuumstödring, längdbegränsare och brandskydd.

För ytterligare information om Elaflex Gummikompensatorer.

 

SIKAMA är en komplett leverantör av produkter, system och service för vätskehantering. Kompetenta och engagerade medarbetare gör att vi håller hög kvalitet.

Hjälp

Om du inte kan öppna PDF-dokument behöver du programvaran Adobe Reader.

Vi kan vätskehantering!
 
Sitemap
Sök