SIKAMA presenterar ny Produktinfo för Bollfillters Enkelfilter 1.12.2

  • Enkelkammarfilter är grundmodellen inom vätskefiltrering. De uppfyller de tekniska filtreringskraven lika tillförlitligt som dubbelfilter med omväxlarventiler eller automatiska filter. Detta på grund av att alla filterkonstruktioner kan bestyckas med olika typer av filtrering.
  • Bollfilters Enkelfilter 1.12.2 används överallt i anläggningar där det är möjligt att avbryta processen eller stänga av filtret för att rengöra filterinsatsen utan att det orsakar problem och ökade kostnader.
  • Bollfilters Enkelfilter 1.12.2 kan monteras i sugledningen eller tryckledningen i olika system. Det skyddar viktiga delar som ventiler, pumpar, lager, dysor, kyl- och värmeutrustning från skadliga partiklar och igensättning. Beroende av applikation tillverkas filterhuset i segjärn eller rostfritt stål.
  • Bollfilters Enkelfilter 1.12.2  finns med anslutning DN 25…DN 80. Det har en kapacitet på 5…53 m3/h och klarar arbetstryck upp till 40 bar. Det har en filteringsgrad på 10…5 000 µm (mikron)  och driftstemperatur -10…160 °C.

För ytterligare informtion om Bollfilters Enkelfilter.

 

SIKAMA är en komplett leverantör av produkter, system och service för vätskehantering. Kompetenta och engagerade medarbetare gör att vi håller hög kvalitet.

Hjälp

Om du inte kan öppna PDF-dokument behöver du programvaran Adobe Reader.

Vi kan vätskehantering!
 
Sitemap
Sök