Företagspresentation

Sikama-gruppen 

Sikama har sedan 1968 marknadsfört och sålt produkter för hantering av vätskor. Den stora produktbredden med Pumpar, Flödesmätare, Slang, Kopplingar och Filter har gjort att vi idag fungerar som totalleverantör för många av våra kunder. Vi levererar även systemlösningar för bl a dosering, tankning och övervakning.

Flowserverice bildades 2006 för att utföra service på Sikamas produktprogram. Flowservice utför reparationer på och kalibrering av flödesmätare, oberoende av fabrikat. Kalibrering med certifikat utförs i vår certifierade provanläggning i Stockholm.

Sensortech förvärvades av Sikama 2012. Sensortech har sedan starten 1997 sålt - Flödesmätare för luft och gaser - Nivågivare för vätska, stoft och pulver - Flödesvakter för gas och vätska.

 

Sikamas-nya-Produktportfolj.jpg 

Affärsidé

Sikama är en komplett leverantör av produkter och service för   vätske-, gas- och stofthantering samt service av dessa produkter. Kompetenta och engagerade medarbetare gör att vi håller hög kvalitet.

Närhet och snabba leveranser

För att finnas nära våra kunder har Sikama lokalt placerade säljare samt återförsäljare och samarbetspartners i Sverige. För att erbjuda hög flexibilitet och snabba leveranser finns ett stort lager på huvudkontoret i Stockholm.

Kunder

Våra kunder återfinns främst inom svensk industri och då speciellt inom kemi, marin & sjöfart, petroleum och hydraulik.

Företagspresentation

Hjälp

Om du inte kan öppna PDF-dokument behöver du programvaran Adobe Reader.

Vi kan vätskehantering!
 
Sitemap
Sök